Løse problemer med Google eller YpuTube-sider som dukker opp på ulike språk når du er koblet til Norton Secure VPN

Etter at du har koblet til VPN-et, maskerer Norton Secure VPN IP-adressen din og annen informasjon som Google bruker for å fastslå språkinnstillingene dine. Googles systemer prøver å bruke informasjonen om Norton Secure VPN-nettverket til å fastslå ditt foretrukne språk.

Vår gjeldende infrastruktur støtter bare Ipv4. Vi jobber imidlertid med å legge til støtte for IPv6. I mellomtiden anbefaler vi at du deaktiverer IPv6 på enheten din. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Deaktivere Internett-protokoll versjon 6 (IPv6) på enheten din.

Norton-brukere er spredt over hele verden, så når du bruker VPN-tjenester som Norton Secure VPN, er det vanskelig for Google å finne ut nøyaktig hva språkpreferansene dine er basert på VPN-informasjonen. Som en følge av dette, ser du av og til Google- eller YouTube-sidene på et annet språk enn ditt foretrukne språk.

I mellomtiden, hvis du opplever dette problemet, kan du gå inn på Google.com uten omdirigering av språk på:

http://google.com/ncr

NortonLifeLock tilbyr disse koblingene som en bekvemmelighet. Koblingene er inkludert, men det betyr ikke at Symantec støtter, anbefaler eller på annen måte påtar seg ansvar for innholdet på disse nettsidene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v117552099
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/04/2021