Hjelp for Norton-abonnementer med automatisk fornying

Har du en transaksjon for årlig fornying av Norton på kredittkortet ditt?

Hvis betalingskortet viser en lignende belastning, har du blitt belastet for Norton-abonnementet med automatisk fornying. Denne belastningen er for en forlenging av abonnementet på Norton-produktet ditt for å sørge for at du er beskyttet mot virus og andre trusler.

Registrering i denne tjenesten tilbys når du kjøper eller fornyer Norton-produkter. Det betyr at dersom du ser en belastning på kortet ditt, så registrerte du deg under et tidligere kjøp. Når du er registrert vil du faktureres en gang i året så lenge du er i programmet. Vi sender deg en e-post før du belastes, slik at du vet hva som kommer. Du kan selvfølgelig avslutte tjenesten når som helst ved å kontakte Kundeservice- og støtte.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v101149846
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 15/11/2020