Gjenopprette tapte eller ødelagte filer med Norton Utilities Ultimate

Funksjonen for datagjenoppretting i Norton Utilities Ultimate lar deg gjenopprette mange typer tapte filer ved å søke i stasjonen du ønsker. Den hjelper deg med å gjenopprette tapte, skadede eller ødelagte data fra interne og eksterne harddisker.

Viktig: Du kan bare gjenopprette slettede filer hvis de ikke er overskrevet. Hvis en slettet fil ble oppdatert eller erstattet av en nyere versjon på den opprinnelige plasseringen, kan du ikke gjenopprette den. I tillegg kan ikke filer som er slettet ved hjelp av Norton Utilities Ultimates Datamakulator, gjenopprettes.

Hvis du gjenoppretter data fra en ekstern lagringsenhet, må du kontrollere at lagringsenheten er koblet til datamaskinen før du følger instruksjonene nedenfor.

Søk og gjenopprett filer

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. På hovedmenyen klikker du på Datagjenoppretting.

3. I vinduet Datagjenoppretting klikker du på Søk PC.

4. Bruk søkefiltrene for å begrense søket.

Et generisk søk kan gi mange søkeresultater. Ved å velge de riktige filtrene kan du få frem de elementene du er ute etter, og du kan også redusere søketiden.

5. Klikk på Søk.

Vent til Norton Utilities Ultimate har fullført søket. Du kan se filnavn, type, størrelse og originalplassering for hvert element som oppdages.

Du kan bruke søkefiltrene til å begrense listen.

6. Kryss av ved filene du vil gjenopprette, og klikk på Gjenopprett.

7. Velg gjenopprettingssted. Du har følgende alternativer:

• Velg: Velg en annen plassering for å lagre de gjenopprettede filene.

• Lagre her uansett: Dette alternativet lagrer de gjenopprettede filene på den opprinnelige plasseringen.

Vi anbefaler at du velger en annen stasjon for å øke sjansene for en vellykket datagjenoppretting. Datagjenoppretting til samme stasjon kan føre til overskriving av gjenopprettede filer og at operasjonen mislykkes.

8. Vent til Norton Utilities Ultimate har fullført filgjenopprettingen. Når makuleringen er fullført, klikker du på Åpne gjenvunnet for å se de gjenvunnede elementene.

Ved FAT12/16/32 filsystemer vises de gjenopprettede filene uten den første bokstaven. FAT filsystem markerer alle slettede filer på denne måten.

Gjenopprettede mapper navngis som følger:

• I NTFS: LostFolder_indexMFT

• I FAT: _indexOfCluster_

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230821122206772
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/10/2023