Løs produktfeil for Norton Utilities Ultimate

Denne artikkelen er for å hjelpe deg løse eventuelle produktfeil som kan oppstå når du bruker Norton Driveroppdatering.

Velg produktfeil:

Feil: "Beklager, vi klarte ikke å fullføre optimaliseringen."

Denne feilen vises når diskoptimaliseringsprosessen blir avbrutt av ukjente årsaker.

Gjør følgende for å løse dette problemet:

1. Start datamaskinen på nytt.

2. Åpne Norton Utilities Ultimate.

3. Kjør optimaliseringsprosessen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Utilities Ultimate og installer på nytt.

1. Avinstaller Norton Utilities Ultimate (se instruksjoner).

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Installer Norton Utilities Ultimate på nytt (se instruksjoner).

Feil: "Beklager, kunne ikke fullføre optimalisering på grunn av lite diskplass."

Denne feilen vises når datamaskinen har lite plass på harddisken.

Gjør følgende for å løse dette problemet:

1. Sjekk tilgjengelig harddiskplass.

2. Hvis det er lite ledig plass, rydd opp systemsøppel for å frigjøre plass.

3. Start datamaskinen på nytt.

4. Kjør optimaliseringsprosessen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Utilities Ultimate og installer på nytt.

1. Avinstaller Norton Utilities Ultimate (se instruksjoner).

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Installer Norton Utilities Ultimate på nytt (se instruksjoner).

Feil: "Vel, dette er pinlig... beklager at vi har støtt på et problem. Prøv på nytt senere." mens du kjører harddisksjekk

Klikk på Prøv igjen for å sjekke om problemet løses automatisk. Hvis problemet vedvarer, gjør du følgende:

1. Start datamaskinen på nytt.

2. Åpne Norton Utilities Ultimate.

3. Kjør harddisksjekk på nytt.

Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Utilities Ultimate og installer på nytt.

1. Avinstaller Norton Utilities Ultimate (se instruksjoner).

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Installer Norton Utilities Ultimate på nytt (se instruksjoner).

Feil: "Vel, dette er pinlig... beklager at vi har støtt på et problem. Prøv på nytt senere."

Start datamaskinen på nytt for å løse dette problemet.

Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Utilities Ultimate og installer på nytt.

1. Avinstaller Norton Utilities Ultimate (se instruksjoner).

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Installer Norton Utilities Ultimate på nytt (se instruksjoner).

For mer hjelp, kan du kontakte Kundeservice og -støtte.

Feil: "Beklager, vi kunne ikke fullføre defragmenteringen."

Gjør følgende for å løse dette problemet:

1. Sjekk tilgjengelig harddiskplass.

2. Hvis det er lite ledig plass, rydd opp systemsøppel for å frigjøre plass.

3. Start datamaskinen på nytt.

4. Åpne Norton Utilities Ultimate.

5. Kjør diskdefragmenteringsprosessen på nytt.

Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Utilities Ultimate og installer på nytt.

1. Avinstaller Norton Utilities Ultimate (se instruksjoner).

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Installer Norton Utilities Ultimate på nytt (se instruksjoner).

Feil: "Dataene (D:) er skrivebeskyttet. Prøv på nytt senere."

For å løse dette problemet fjerner du skrivebeskyttelsen på harddisken og klikker på Prøv igjen.

Hvis problemet vedvarer, gjør du følgende:

1. Start datamaskinen på nytt.

2. Åpne Norton Utilities Ultimate.

3. Kjør harddisksjekken på nytt.

Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Utilities Ultimate og installer på nytt.

1. Avinstaller Norton Utilities Ultimate (se instruksjoner).

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Installer Norton Utilities Ultimate på nytt (se instruksjoner).

Feil: "Oppdatering mislyktes"

Oppdateringen ble ikke fullført på grunn av en intern feil. For å løse problemet klikk på Prøv igjen.

Hvis problemet vedvarer, gjør du følgende:

1. Start datamaskinen på nytt.

2. Åpne Norton Utilities Ultimate.

3. Kjør LiveUpdate på nytt.

Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Utilities Ultimate og installer på nytt.

1. Avinstaller Norton Utilities Ultimate (se instruksjoner).

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Installer Norton Utilities Ultimate på nytt (se instruksjoner).

Feil: "Det er ingen internettforbindelse"

Denne feilen vises når det ikke er noen Internett-forbindelse. Kontroller og gjenopprett Internett-tilkoblingen, og klikk så Prøv på nytt.

Feil: "Beklager, Norton Utilities Ultimate støttes ikke der du befinner deg."

Norton Utilities Ultimate er for øyeblikket ikke tilgjengelig i din region. Du kan kanskje ikke bruke produktet.

Feil: "Motstridende app"

Denne feilen vises hvis du har et motstridende verktøy, for eksempel Avast Cleanup.

For å løse dette problemet må du identifisere og avinstallere appen som forårsaker konflikten, og starte datamaskinen på nytt. Hvis problemet vedvarer, avinstaller Norton Utilities Ultimate og installer på nytt.

Advarsel: "Er du sikker på at du vil velge Nedlastinger?"

Vi har oppdaget at du har valgt mappen Nedlastinger for rengjøring. Vi anbefaler at du sjekker mappen Nedlastinger for viktige eller uerstattelige filer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v2023050918452088
Operativsystem: Windows
Sist endret: 17/05/2024