Løs produktaktiveringsfeil for Norton Utilities Ultimate

Denne artikkelen er for å hjelpe deg løse eventuelle aktiveringsfeil som kan oppstå ved aktivering Norton Utilities Ultimate.

Produktaktivering starter ditt abonnement. Det sikrer at du har et ekte Norton-produkt installert og at du får regelmessige produktoppdateringer og kundestøtte.

Velg aktiveringsfeilen som vises i produktet:

Feil: "Denne produktnøkkelen er ugyldig (-1005)."

Produktnøkkelen du har angitt, er ikke en gyldig nøkkel for å aktivere Norton Utilities Ultimate-produktet.

Produktnøkkelen for Norton Utilities Ultimate er forskjellig fra produktnøkkelen for Norton Protection. Produktnøkkelen skiller mellom store og små bokstaver. Vær nøye med å skrive nøyaktig det som står.

Følg instruksjonene nedenfor for å løse dette problemet:

1. Logg på kontoen.

2. Hold musepekeren over navnet ditt øverst til høyre og klikk på Mine abonnementer.

3. I fanen Mine abonnementer blar du nedover til du ser Norton Utilities Ultimate.

4. Skriv ned eller kopier produktnøkkelen som vises rett under produktet.

Norton-produktnøkkelen er en alfanumerisk streng på 25 tegn.

5. Åpne Norton Utilities Ultimate.

6. Klikk på Logg på.

7. Logg på med e-postadressen og passordet til Norton-kontoen din.

8. Skriv inn produktnøkkelen du kopierte, og fullfør aktiveringen.

Feil: "Konto samsvarer ikke"

Produktnøkkelen du skrev inn, er registrert på en annen Norton-konto.

Hvis du vil fortsette å aktivere produktet med denne produktnøkkelen, klikk på Bruk denne nøkkelen.

Viktig: Kontroller at du har tilgang til den andre Norton-kontoen før du fortsetter. Du må logge på med den andre Norton-kontoens opplysninger når du blir bedt om å logge på produktet.

Hvis du vil aktivere produktet med en annen nøkkel, klikker du på Angi en annen nøkkel.

Du kan alltid finne produktnøkkelen til Norton Utilities Ultimate på Norton-kontoen din. Du finner instruksjoner i avsnittet Finn produktnøkkelen til Norton Utilities Ultimate i Aktiver Norton Utilities Ultimate.

Hvis du trenger hjelp, klikker du på Lukk og kontakter Norton Kundeservice og -støtte.

Feil: "Kan ikke koble til server"

Det ser ut til at du har en feil med Internett-tilkoblingen. For å løse dette problemet kan du sjekke Internett-tilkoblingen og klikke på Prøv på nytt.

Datamaskinen din trenger en aktiv Internett-tilkobling for å fullføre aktiveringsprosessen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230509115549409
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/02/2024