Komme i gang med Norton Utilities Ultimate

Når du bruker datamaskinen mye, begynner påliteligheten og ytelsen å reduseres. Du kan oppleve følgende problemer:

• Programmer som fungerer tregt, krasjer eller henger

• Manglende diskplass

• Popup-vinduer fra «bloatware»-programmer

• Problemer ved oppstart av datamaskinen

Norton Utilities Ultimate er et optimaliseringsverktøy som gjør at du kan optimalisere datamaskinens behandlingskraft, minne og harddisk automatisk. Det bidrar også til å fikse vanlige problemer og frigjør plass for å gi raskere tilgang til programmene du ønsker, når du ønsker det.

TRINN 1

Laste ned og installere

Hvis du kjøpte Norton Utilities Ultimate som et tillegg i eksisterende Norton-abonnement, skjer installering automatisk etter kjøpet. Hvis installeringen ikke skjer av en eller annen grunn, kan du laste ned og installere Norton Utilities Ultimate fra Norton-kontoen din. Du finner instruksjoner under Laste ned og installere Norton Utilities Ultimate.

TRINN 2

Produktaktivering

Hvis du bruker Norton Utilities Ultimate for første gang, vil produktet be deg aktivere det. Du må først Aktivere Norton Utilities Ultimate.

TRINN 3

Optimaliseringsoppgaver

Etter aktivering av produktet utfører du følgende oppgaver:

Når optimaliseringsoppgavene ovenfor er utført, kan du aktivere automatisk opprydding for å la Norton Utilities Ultimate utføre oppryddingsoppgavene med jevne mellomrom i bakgrunnen. Du kan alltid vise sammendraget av aktiviteter i vinduet Statistikk.

Dersom Norton Utilities Ultimate skulle støte på problemer, kan du:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230417110153135