Løse problemer med funksjonen Problemfiksing i Norton Utilities Ultimate

Funksjonen Problemfiksing sjekker ulike problemer som kan påvirke ytelsen og sikkerheten til datamaskinen.

Når de oppdages en innstilling som ikke er helt optimal, gir Norton Utilities Ultimate anbefalinger som gjør at du kan løse problemet.

Norton Utilities Ultimate kan oppdage følgende typer problemer under et Problemfiksing-søk:

• Uvanlige systeminnstillinger: Innstillingskonfigurasjoner som kan påvirke påliteligheten til datamaskinen.

• Harddiskfeil: Ødelagte filer på interne og eksterne stasjoner.

• Diskfragmentering: Datafragmenter som lagres separat på harddisken.

Kjøre et Problemfiksing-søk

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. På hovedmenyen klikker du på Problemfiksing.

3. I vinduet Problemfiksing klikker du på Søk PC/Søk problemer på nytt.

4. Når søket er ferdig, analyserer og håndterer du elementene som vises i rødt.

Din Windows brukerkonto må ha administratorrettigheter for at du skal kunne løse noen av problemene som avdekkkes av Norton Utilities Ultimate. Husk at endringene du foretar vil gjelde alle brukere som bruker datamaskinen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230417105953327