Funksjonene til Norton Utilities Ultimate

Hold Windows PC-en i orden med Norton Utilities Ultimate. Med et omfattende verktøysett kan du rydde og reparere Windows PC-en, øke behandlingshastigheten og surfe raskere på nettet.

Med Norton Utilities Ultimate kan du øke hastigheten på Windows PC-en og frigjøre verdifull lagringsplass ved å fjerne unødvendige apper, programmer og overflødige data. Automatisert PC-opprydding og -optimalisering bidrar til å holde Windows PC-en frisk og rask uten å måtte tenke på vedlikeholdsoppgaver. Du vil også få bedre privatliv på nettet gjennom fjerning av midlertidige nettleserfiler og informasjonskapsler som annonsører kan bruke til å spore atferden din.

Norton Utilities Ultimate hjelper deg med:

• Automatisk optimalisering av Windows PC-ens behandlingskraft, minne og harddisk når du starter kraftige apper for jevnere spilling, redigering og strømmeopplevelse

• Rydde og øke hastigheten på Windows PC-en ved å fikse vanlige problemer som kan forårsake frustrerende forsinkelser eller krasj

• Identifisere og fjerne uønskede programmer som sinker deg

• Frigjøre plass på harddisken for å få raskere tilgang til programmer

• Beskytte ditt digitale privatliv ved å aktivere sletting av nettleserdata

• Holde dataene på din lokale enhet private ved å endre innstillingene for operativsystemet

Viktige funksjoner og fordeler

• Prosesser: Slå av programmer som kjører automatisk i bakgrunnen for å unngå at de gjør Windows PC-en tregere ved oppstart og påvirker hastigheten og ytelsen på de daglige gjøremålene.

• Systemsøppel1: Over tid vil Windows-systemet og appene du bruker generere overflødige og unyttige filer som stjeler diskplass. Du kan fjerne dette systemsøppelet, også de plagsomme overflødige filene som blir igjen etter at du avinstallerer en app.

• Uninstaller2 og Uninstall Simulator: Identifiser unødvandig og uønsket programvare som tilstopper Windows PC og som du enkelt kan avinstallere for å få mer plass for programmene du faktisk bruker. Du kan bruke Uninstall Simulator for å se hvordan det vil påvirke Windows PC hvis du skulle avinstallere en bestemt app.

• Automatisk opprydding: Sett opp regelmessig Windows PC-opprydding for å automatisk fjerne systemsøppel og nettleserdata. Sett det opp én gang i henhold til dine preferanser, så kan du slappe av i visshet om at vi passer på og holder Windows PC-en ryddig.

• Nettleserdata: Nettleseren holder oversikt over hvor du går og hva du gjør på nettet. Iblant kan dette være nyttig, men det tar også opp plass på harddisken og kan sette privatlivet ditt på nettet i fare. Ved å rydde i nettleserdataene gjør du det vanskeligere for andre å spore aktivitetene dine på nettet.

• Datamakulator: Slett data slik at andre ikke kan hente dem. Går lenger enn standardmetoder for sletting av filer. Datamakulator bruker avanserte teknikker som overskriver de faktiske dataene, noe som gjør det praktisk talt umulig å gjenopprette dem.

• Datagjenoppretting: Gjenopprett tapte og slettede data3. Finn slettede filer og prøv å gjenopprette dem før de blir overskrevet. Datagjenoppretting gjør det mulig å gjenopprette slettede filer og tapte data fra harddisker, USB-stasjoner og minnekort.

• Fiks problemer: Skann Windows-innstillingene og fiks innstillinger som ikke er optimale for å sikre at du har optimalt oppsett for ytelse, beskyttelse og privatliv.

• Angresenter4: Du kan angre endringene foretatt av Norton Utilities Ultimate.

Ansvarsfraskrivelser

Norton Utilities Ultimate er kun tilgjengelig for Windows 11, 10, 8.1, 8 eller 7 (både 32- og 64-biters versjoner, unntatt Windows on ARM, i S-modus, Mixed Reality, Mobile, IoT, Starter og RT.

1Fungerer bare på andre harddisker enn SSD.

2Fungerer frakoblet, men med Internett-forbindelse kan den gi den seneste rangeringen av programmer og filer som kan slettes.

3Filer som slettes med Datamakulator i Norton Utilities Ultimate, kan ikke gjenopprettes.

4Nettleserdata og systemsøppel som fjernes kan ikke angres med Angresenter.

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230412173556176
Operativsystem: Windows
Sist endret: 31/10/2023