Administrere programmene dine med Norton Utilities Ultimate

Norton Utilities Ultimate hjelper deg med å identifisere ubrukte programmer og handle for å frigjøre plass og styrke datamaskinens ytelse.

Når du har utført et søk, vil Norton Utilities Ultimate identifisere og vise en liste over alle ubrukte programmer i vinduet Programmer.

Du kan enten isolere disse programmene eller avinstallere dem fullstendig med følgende verktøy:

• Uninstall Simulator hjelper deg med å isolere programmer uten å avinstallere dem. På den måten kan du skalere innvirkningen programmet hadde på datamaskinens ytelse og virkemåte. Du kan konfigurere Norton Utilities Ultimate til å automatisk avinstallere de isolerte programmene etter et bestemt tidsrom.

• Avinstallasjonsprogram hjelper deg med å fjerne programmer fullstendig. Når du avinstallerer et program, blir også bortgjemte overflødige filer fjernet.

Administrere programmer med Uninstall Simulator

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. På hovedmenyen klikker du på Programmer.

3. I vinduet Programmer klikker du på Uninstall Simulator.

4. Avhengig av ønsket handling, gjør du følgende:

• Klikk på Simuler for å isolere et program.

• For å gjenopprette et program fra isolasjon, klikker du på Gjenopprett.

• For å avinstallere et program, klikker du på papirkurven og deretter på Avinstaller.

Fjerne programmer med Uninstaller

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. På hovedmenyen klikker du på Programmer.

3. I vinduet Programmer klikker du på Uninstaller.

4. Klikk på Avinstaller ved siden av programmet du vil fjerne.

5. I bekreftelsesvinduet klikker du på Avinstaller.

Viktig: Programmer og tilknyttede filer blir fjernet permanent. Denne handlingen kan ikke angres.

Avinstaller isolerte programmer automatisk

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. På hovedmenyen klikker du på Innstillinger.

3. I vinduet Innstillinger klikker du på Programmer.

4. Under Uninstall Simulator velger du intervallet som skal gå før Norton-produktet skal avinstallere de isolerte programmene.

Velg mellom følgende alternativer:

• Aldri

• Etter 2 uker

• Etter 1 måned

• Etter 3 måneder

• Etter 6 måneder

• Etter 1 år

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230411201743637
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/05/2024