Administrere oppstarts- og bakgrunnsprosesser med Norton Utilities Ultimate

Visse oppstartsprogrammer og -prosesser gjør datamaskinen tregere ved å kjøre stille i bakgrunnen og bruke systemressurser. Norton Utilities Ultimate søker etter disse prosessene og gjør at du trygt kan sette dem i hvilemodus for å øke hastigheten og ytelsen til datamaskinen.

Visse programmer og prosesser må kjøre i bakgrunnen for å gi full funksjonalitet. Hvis du merker uvanlige endringer i funksjonaliteten etter at du slår av en prosess, må du kanskje slå den på igjen.

Slå av oppstarts- og bakgrunnsprosesser

1. Åpne Norton Utilities Ultimate.

2. På hovedmenyen klikker du på Prosesser.

3. I vinduet Prosesser klikker du på Søk prosesser på nytt.

4. Fra listen identifiserer du prosessene som har Høy eller Middels påvirkning.

5. For hvert element slår du av Prosesser-bryteren.

Disse oppstartsprogrammene og -prosessene kan ikke lenger kjøre i bakgrunnen. Du kan imidlertid åpne og bruke disse programmene som normalt. Når du lukke programmet, går Norton Utilities Ultimate automatisk tilbake i hvilemodus.

Tips: Hvis du bruker et program daglig, anbefaler vi at du ikke slår det av. Hvis du for eksempel setter Skype-appen i hvilemodus, kan du gå glipp av innkommende anrop.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230411200124348