Invitere kolleger til å installere Norton-sikkerhetsproduktet

Med Norton Small Business kan du installere Norton på flere enheter ved å sende en e-post fra Norton-kontoen. Når kollegene mottar e-postmeldingen, trenger de bare å klikke på nedlastingskoblingen i e-postmeldingen for å laste ned og installere Norton-tjenesten på enhetene sine.

Du kan kun sende invitasjoner til kolleger dersom du har flere tilgjengelige installasjoner.

Når kollegene installerer Norton-tjenesten på enhetene, kan du overvåke og behandle enhetene deres via Norton-kontoen.

Invitere kolleger

1. Logg på My Norton-kontoen.

2. Klikk på Last nedMy Norton -siden.

3. På siden som kommer opp klikker du på Send en nedlastingskobling.

4. Gjør ett av følgende alternativer på siden Beskytt en annen enhet.

• E-post : Angi e-postadressen i tekstfeltet.

Du kan legge inn flere e-postadresser atskilt med semikolon eller mellomrom.

• Tekst : Velg et land og skriv inn mobilnummeret for å sende nedlastingskoblingen som en tekstmelding.

• Kopier link : Kopier nedlastingskoblingen og kunne dele på et senere tidspunkt.

5. Klikk på Send-ikonet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v96382472_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 02/11/2018