Invitere kolleger til å installere Norton-sikkerhetsproduktet

Du har en konto for Norton Small Business så du kan sende invitasjoner til kolleger om å installere Norton på enhetene deres. Når kollegene mottar e-postmeldingen, trenger de bare å klikke på nedlastingskoblingen i e-postmeldingen for å laste ned og installere Norton på enhetene.

Invitasjonen du sender, er kun gyldig i 14 dager. Deretter utløper koblingen i invitasjonen, og du må sende invitasjonen på nytt.

Etter at kollegene har installert Norton, kan du overvåke og administrere enhetene deres via Norton-kontoen.

Sørg for at du har nok tilgjengelige lisensierte enheter for installasjon, før du sender en invitasjon. Du må ha mer enn én installasjon tilgjengelig for å kunne sende en e-postmelding med installasjonskoblingen til kollegene. Hvis du ikke har nok lisensierte enheter tilgjengelig, kan du overføre lisenser fra ubrukte enheter eller kjøpe flere lisensierte enheter for abonnementet.

Invitere kolleger

1. Logg på kontoen.

2. Gå til vinduet Kom i gang og klikk på Last ned Norton. Deretter klikker du på Send en nedlastingskobling.

3. Prøv ett av følgende alternativer på siden Beskytt en annen enhet:

• E-post: Skriv inn e-postadressen i tekstfeltet.

Du kan legge inn flere e-postadresser atskilt med semikolon eller mellomrom.

• Tekst: Velg et land og skriv inn mobilnummeret for å sende nedlastingskoblingen som en tekstmelding.

• Kopier link: Kopier nedlastingskoblingen og kunne dele på et senere tidspunkt.

4. Klikk på Send.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v96382472
Operativsystem: Android;Mac;Windows;iOS
Sist endret: 13/02/2024