Løse problemer med virussøk som stopper før de når 100 prosent

Du løser dette problemet ved å starte datamaskinen på nytt. Hvis problemet fortsetter, kjører du LiveUpdate til det ikke finnes flere tilgjengelige oppdateringer.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Dobbeltklikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og klikk deretter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer, og start deretter datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 3.

TRINN 3

Laste ned Norton Power Eraser og kjøre et søk (Windows 10/8/7)

1. Last ned Norton Power Eraser.

2. Trykk på Ctrl + J -tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren. Deretter dobbeltklikker du på filen NPE.exe.

Hvis vinduet Brukerkontokontroll vises, klikker du på Ja eller Fortsett.

3. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

Hvis du allerede har godtatt lisensavtalen, ser du ikke dette spørsmålet igjen.

Norton Power Eraser søker etter den nye versjonen og laster den automatisk ned hvis den er tilgjengelig.

4. I vinduet Norton Power Eraser velger du Fullstendig systemsøk og klikker på Kjør nå.

5. Hvis du vil inkludere Rootkit-søket, klikker du på Innstillinger og går til Søk- og loggeinnstillinger. Der setter du alternativet til Inkluder Rootkit-søk (krever omstart av datamaskinen) og klikker på Bruk.

6. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Vent til søket er fullført. Følg instruksjonene på skjermen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v59829348
Operativsystem: Windows
Sist endret: 04/03/2021