Systemkrav for å installere og konfigurere Norton™ LifeLock™-beskyttelse

Enheten må oppfylle følgende minimumskrav for at du skal kunne installere og bruke følgende Norton ™ LifeLock ™-beskyttelse:

*Kun for personlig bruk eller husholdningsbruk. Problemer med å legge til en enhet? Kontakt Kundeservice og -støtte.

1Noen beskyttelsesfunksjoner er ikke tilgjengelige i Microsoft Internet Explorer 10.0 og nyere.

2 Avhengig av hva Symantec gjør tilgjengelig under abonnementsperioden.

3 Støtter gjeldende versjon og de viktigste tidligere 32-biters utgivelsene.

4 Gjeldende og tidligere hovedversjoner.

5 Støtter ikke alle funksjoner som er tilgjengelige på andre nettlesere.

6 Støtter ikke nettleseren Metro.

7 Norton Family Foreldrestyring støttes ikke på disse Android-enhetene:

• Huawei

• Amazon-enheter (Kindle/Fire)

Les Enhetsprodusenter eller modeller som ikke støttes av Norton Family for mer informasjon.

8 Be barna om å bruke bare Norton™Family-nettleseren.

9Hvis du vil vite mer om forbedret overvåkning, kan du lese Installer en profil på ditt barns iOS-enhet.

10 Funksjonene Overvåkning av tekstmeldinger og Anropsblokkering er for øyeblikket deaktivert på Android. Se Viktig oppdatering for Norton Familys SMS- og anropsfunksjon for mer informasjon.

11 Må oppfylle minimumskravene for operativsystemene Windows 7, Windows 8/8.1 og Windows 10. Windows 10 S støttes ikke

12 Produktfunksjonen fungerer ikke i startskjermmodus i Windows 8.

13 Brukeren er ansvarlig for kontoen hos Internett-leverandøren og må selv dekke alle utgifter tilknyttet Internett-bruk og telefonkostnader.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v133891548
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 28/08/2019