Meldingen «Kan ikke installere Norton-utvidelsen fordi den ikke er kompatibel med Firefox 57 eller Firefox Nightly versjon 58»

Eldre versjoner av Norton-utvidelsen for Firefox fungerer ikke etter at du har oppgradert til Firefox 57 på Mac OS 10.9.x. Du løser dette problemet ved å fjerne eldre versjoner av Norton-utvidelsen manuelt og deretter installere den nyeste versjonen.

For Norton Security 5.10.x og Norton Internet Security 6.x finnes det kun eldre Norton-utvidelser som ikke er kompatible med Firefox 57 og nyere.

TRINN 1

Fjern Norton-utvidelsen manuelt

1. Start Firefox.

2. Klikk på Åpne meny-ikonet øverst til høyre på skjermen og klikk på Programtillegg.

3. Gå til fanen Eldre utvidelser og klikk på Slett ved siden av Norton Security.

TRINN 2

Installer Norton-utvidelsen

1. Start Firefox.

2. Gå til siden Norton Password Manager for å laste ned og installere Norton-utvidelsene automatisk.

3. Kontroller at programtillegget er installert ved å klikke på Åpne meny-ikonet og deretter på Programtillegg.

4. Gå til fanen Utvidelser og kontroller at Norton-utvidelsen er installert og aktivert.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v125041781
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/07/2019