Melding: «OBS! Oppdater nå!» eller «Kostnadsfri oppdatering til Mojave-støtte» eller «Oppdater for å holde deg beskyttet»

Hvis Norton for Mac-abonnementet ditt er kvalifisert for en gratis oppgradering, viser Norton et oppgraderingsvarsel som kan variere avhengig av Norton-versjonen.

Velg ett av følgende for å oppgradere Norton:

Hvis du ikke kjenner Norton-versjonen du har installert på Mac-en, se kan du se Finn versjonen av Norton for Mac.

Du har den nyeste versjonen av Norton for Mac.

Hvis oppdateringen avbrytes eller ikke kan fullføres, avinstallerer du Norton med verktøyet RemoveSymantecMacFiles. Etter at du har kjørt verktøyet, starter du maskinen på nytt og laster ned og installer den nyeste versjonen av Norton for Mac. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Laste ned Norton på enheten.