Melding: «Du kan ikke bruke denne versjonen av programmet Installer Norton Security med denne versjonen av Mac OS X»

Denne feilen oppstår når du prøver å installerer Norton Security på Mac OS 10.7.4 eller nyere. Norton Security for Mac kan kun installeres på Mac OS X 10.10 eller nyere.

Hvis du kjører Mac OS X 10.6.x har du tilgang til en gratis oppgradering fra Mac OS X 10.6.8 til Mac OS X 10.9. Installer alle tilgjengelige oppdateringer for Mac OS X, og last deretter ned OS X 10.9.x (Mavericks) fra Mac App Store. Hvis du ønsker mer informasjon om maskinvarekompatibiliteten til Mac-modeller med Mac OS X 10.9.x, kan du se nettstedet til Apple OS-støtte.

Ansvarsfraskrivelse : NortonLifeLock skal ikke holdes ansvarlig for påliteligheten til eventuelle data, meninger, råd eller uttalelser som finnes på nettstedene til tredjeparter. NortonLifeLock tilbyr disse koblingene av praktiske årsaker. Koblingene er inkludert, men det betyr ikke at NortonLifeLock støtter, anbefaler eller på annen måte påtar seg ansvar for innholdet på disse nettstedene.

Oppgradere til nyeste versjon av Mac OS X

1. Klikk på Apple -ikonet på menylinjen, og velg Programvareoppdatering.

Hvis datamaskinen din ikke er oppdatert må du installere programvareoppdateringene som er tilgjengelige for datamaskinen som vises i listen.

2. I vinduet Programvareoppdatering velger du avmerkingsboksen ved siden av Mac OS X-oppdatering og klikker deretter på Installer 1 element.

Når Programvareoppdateringer viser «Programvaren din er oppdatert» vet du at alle tilgjengelige oppdateringer er installert.