Jeg ønsker å laste ned Norton Small Business-produktet

Med Norton Small Business får du et sikkerhetsprodukt for flere plattformer for å beskytte enhetene dine. Følg disse instruksjonene for å laste ned og installere den nyeste versjonen av Norton Security som finnes i Norton Small Business på datamaskinen din. Hvis du ikke er kontoeier av Norton Small Business, kan du gå til Last ned og installer på brukerens enhet.

Norton-kontoen opprettes automatisk når du handler på Norton Online Store. Hvis produktet er registrert på kontoen, går du til Laste ned og installere et uregistrert Norton Small Business-produkt.

Hvis du allerede har aktivert produktet, går du til Laste ned og installere et registrert Norton Small Business-produkt.

Laste ned og installere et uregistrert Norton Small Business-produkt

1. Logg på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. I vinduet Installer på denne enheten, påser du at produktnavnet som vises er det du ønsker å installere, og klikker på Godta og last ned.

Hvis du vil installere et nytt produkt, som ikke er på listen, klikker du på Angi en produktnøkkel og angir produktnøkkelen eller PIN-koden for å begynne nedlastingen.

4. Avhengig av nettleseren gjør du ett av følgende:

• For Internet Explorer: Klikk på Kjør.

• For Firefox eller Safari: Oppe i høyre hjørne i nettleseren klikker du på Nedlastinger-alternativet for å vise nedlastede filer og så dobbelklikker på filen du lastet ned.

• For Chrome: Nede i venstre hjørne dobbelklikker du på filen du lastet ned.

5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.

Følg instruksjonene på skjermen.

6. Norton-produktet ditt er nå installert og aktivert.

Laste ned og installere et registrert Norton Small Business-produkt

1. Logg inn på Norton.

2. Gå til siden Abonnementer og velg Norton Small Business. Deretter klikker du på Last ned.

3. Klikk på Godta og last ned i vinduet Installer på denne enheten.

4. Følg instruksjonene som vises for Kjør, eller Lagre nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har. Hvis du lagrer filen, må du passe på å dobbeltklikke på den der den ble lagret, etter at nedlastingen er fullført.

Når nedlasteren er kjørt, så vil produktet lastes ned, installeres og aktiveres automatisk. Enheten vil vise gjeldende beskyttelsesstatus, og ytterligere programvare kan lastes ned fra Norton-kontoen din.

Send e-post-invitasjon til brukerne

Du bør sende e-postinstruksjoner om hvordan Norton-produktet installeres på brukerens enhet, via Norton Management.

1. Logg inn på Norton.

2. Hvis du ikke er logget på Norton allerede, vil du bli bedt om å logge på. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk på Logg på.

Hvis du ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett konto og fullfører registreringsprosessen.

3. Gå til siden Abonnementer og velg Norton Small Business. Deretter klikker du på Last ned.

4. Klikk på Installer på en annen enhet.

5. I vinduet Installer på en annen enhet angir du e-postadresser på brukere som har enheter der du ønsker å installere produktet, og så klikker du på sendknappen.

6. Klikk på Send invitasjoner.

7. Klikk på Ferdig.

Last ned og installer på brukerens enhet

1. Finn og åpne e-posten du mottok fra Norton-teamet.

Kontakt produkteieren av Norton Small Business hvis installasjonskoblingen har utløpt, eller hvis du har mistet eller aldri mottok invitasjon om å installere.

2. Klikk på Installer Norton.

3. Følg instruksjonene som vises for Kjør eller Lagre og Kjør nedlastingsfilen. Disse kan variere avhengig av hvilken nettleser du har.

Det er ikke nødvendig å registrere seg eller opprette en Norton-konto for å laste ned eller installere Norton Small Business-produktet ditt.

Norton Small Business er for tiden bare tilgjengelig i USA, Storbritannia, LAM, Australia og Canada.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v98512220_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 23/05/2018