Aktivere Norton Mobile Security

Når den kostnadsfrie fullverdige prøveperioden på 30 dager er over, går installasjonen på enheten automatisk gå over til Lite-versjonen av Norton Mobile Security, som kun tilbyr begrensede funksjoner.

Hvis du ønsker å fortsette med beskyttelsen, trykker du på Min Norton -ikonet nederst i hovedvinduetDeretter trykker du på KJØPSALTERNATIVER for å kjøpe et abonnement på Norton Mobile Security fra selve appen.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v82673470_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 30/01/2019