Gjenopprette kontakter ved hjelp av Norton Mobile Security

Hvis du vil gjenopprette kontaktene ved hjelp av Norton Mobile Security, må du ha opprettet en sikkerhetskopi med Norton Mobile Security.

Slett kontakter-alternativet er bare tilgjengelig for Android-enheter.

Gjenopprette kontaktene

1. Start Norton Mobile Security-appen.

2. Trykk på Enhet -ikonet nederst i hovedvinduet., og trykk deretter på Sikkerhetskopiering av kontakter.

3. Ved siden av Sikkerhetskopier for velger du enheten du har sikkerhetskopiert og ønsker å gjenopprette på den aktuelle enheten, fra rullegardinmenyen.

4. Velg sikkerhetskopien du vil gjenopprette fra listen over sikkerhetskopier, og gjør deretter ett av følgende:

• Hvis du vil slå sammen kontaktene fra sikkerhetskopiene med de eksisterende kontaktene på enheten, velger du Legg til og trykker på Gjenopprett.

• Hvis du vil slette de eksisterende kontaktene på enheten og erstatte dem med kontaktene fra sikkerhetskopien, velger du Overskriv og trykker på Gjenopprett.

Kontaktene dine er gjenopprettet.