Funksjoner i Norton Mobile Security

Fordeler for deg:

• Beskyttelse mot digitale trusler som risikable apper

• Kontrollerer å sikre ditt personvern på Internett

• Tapt eller stjålet gjenoppretting av enheten når du trenger det

• Kontaktinformasjon restaurering og deling

• Ett abonnement for flere enheter

Viktige funksjoner for Android-telefoner eller -tabeller

• System Advisor*

Varsler deg om operativsystemstrusler og sikkerhetssertifikater som gir angripere tilgang til enheten og dataene dine.

• Trådløs nettverkssikkerhet*

Gjennomsøker og identifiserer utsatte nettverk og nettverk som er under angrep, slik at du kan koble til sikre nettverk.

• Beskyttende mot skadeprogrammer* :

Forhindrer at apper med skadelig programvare og virus blir installert på enheten din før du laster ned fra Google Play

• Påtrengende reklameprogram App-Advisor*

Lar deg vite om apper inneholder påtrengende reklameprogram før du laster ned fra Google Play

• Beskyttelse mot nettfisking* :

Beskytter mot nettsvindel ved å blokkere bedragerske nettsteder

• Beskyttelse mot skadeprogram :

Skanner og fjerner apper med virus, spionprogrammer og andre trusler

• Beskyttelse mot løsepengevirus :

Beskytter mot løsepengevirusangrep.

• Fjernlokalisering :

Pinpointer din tapte eller stjålne Android-enhet på et kart

• Anrops- og tekstblokkering :

Beskytter mot irriterende samtaler og mobil spam

Funksjonen Anropsblokkering er kun tilgjengelig på mobilenheter med Android 8.x eller tidligere.

• Varsler om spam og svindel*

Identifiserer og blokkerer mistenkelige spam eller bedragerske anrop du mottar på enheten.

Funksjonen Spam- og svindelvarsler er bare tilgjengelig i USA og India.

• Personvernsrådgiver *

Skanner automatisk apper og lar deg se personvernrisiko før du laster dem ned fra Google Play

• Personvernrapport interaktivt kart*

Viser hvor i verden personlig informasjon kan deles

• Trygg surfing*

Beskytter enheten din og dine personlige data fra skadelige nettsteder som installerer løsepengevirus-programvare, trojanere og andre trusler

• Tyverisikring

Låses og sletter den personlige informasjonen eksternt på den tapte eller stjålne enheten for å hindre at noen får tilgang til den

• Sikkerhetskopiering av kontakter

Gjenoppretter og deler kontaktinformasjonen på tvers av enheter

• SIM-kortlås #

Denne funksjonen låser telefonen umiddelbart hvis SIM-kortet fjernes

# Fungerer ikke for enheter med to SIM-kort

*Premium-funksjoner ikke tilgjengelig med gratis versjon av Norton Mobile Security

Internett-beskyttelsesfunksjonen krever stabil Internett-tilkobling for å fungere effektivt.

Viktige funksjoner for iPhone eller iPads

• Operativsystemvarsler :

Varsler deg når enhetens operativsystem er utdatert.

• Internett-beskyttelse :

Oppdager og advarer deg mot bedragerske nettsteder før du besøker dem.

• Trådløs nettverkssikkerhet :

Bruker avanserte søk for å identifisere kompromitterte nettverk og nettverk som er under angrep, så du kan koble til sikre nettverk.

• Identity Safe :

Lar deg installere og åpne appen Norton Identity Safe fra selve appen.

Identity Safe-funksjoner er bare tilgjengelige i Japan-regionen.