Funksjoner i Norton Mobile Security

Fordeler for deg:

• Beskyttelse mot digitale trusler som risikable apper

• Kontrollerer å sikre ditt personvern på Internett

• Tapt eller stjålet gjenoppretting av enheten når du trenger det

• Kontaktinformasjon restaurering og deling

• Ett abonnement for flere enheter

Viktige funksjoner for Android-telefoner eller -tabeller

• System Advisor*

Varsler deg om operativsystemstrusler og sikkerhetssertifikater som gir angripere tilgang til enheten og dataene dine.

• Trådløs nettverkssikkerhet*

Gjennomsøker og identifiserer utsatte nettverk og nettverk som er under angrep, slik at du kan koble til sikre nettverk.

• Beskyttende mot skadeprogrammer* :

Forhindrer at apper med skadelig programvare og virus blir installert på enheten din før du laster ned fra Google Play

• Påtrengende reklameprogram App-Advisor*

Lar deg vite om apper inneholder påtrengende reklameprogram før du laster ned fra Google Play

• Beskyttelse mot nettfisking* :

Beskytter mot nettsvindel ved å blokkere bedragerske nettsteder

• Beskyttelse mot skadeprogram :

Skanner og fjerner apper med virus, spionprogrammer og andre trusler

• Beskyttelse mot løsepengevirus* :

Beskytter deg mot løsepengevirusangrep.

• Blokkering av anrop og tekstmeldinger* :

Beskytter deg mot irriterende anrop og mobilspam

• Varsler om spam og svindel*

Identifiserer og blokkerer mistenkelige spam eller bedragerske anrop du mottar på enheten.

Funksjonen Spam- og svindelvarsler er bare tilgjengelig i USA og India.

• Personvernsrådgiver *

Skanner automatisk apper og lar deg se personvernrisiko før du laster dem ned fra Google Play

• Personvernrapport interaktivt kart*

Viser hvor i verden personlig informasjon kan deles

• Safe Search*

Beskytter enheten din og de personlige dataene dine mot skadelige nettsteder som installerer løsepengevirus, trojanske hester og andre trusler

• Tyverisikring*

Låser og sletter personopplysninger på en enhet som er blitt borte eller stjålet, eksternt for å forhindre at noen får tilgang til den

• Sikkerhetskopiering av kontakter*

Gjenoppretter og deler kontaktinformasjonen på tvers av enheter

Funksjonen Sikkerhetskopiering av kontakter er ikke tilgjengelig hvis du bruker Norton Small Business.

• SIM-kortlås* #

Denne funksjonen låser telefonen umiddelbart hvis SIM-kortet fjernes

# Fungerer ikke for enheter med to SIM-kort

*Premium-funksjoner ikke tilgjengelig med den Lite-versjonen av Norton Mobile Security

Internett-beskyttelsesfunksjonen krever stabil Internett-tilkobling for å fungere effektivt.

Viktige funksjoner for iPhone eller iPads

• Operativsystemvarsler :

Varsler deg når enhetens operativsystem er utdatert.

• Internett-beskyttelse :

Oppdager og advarer deg mot bedragerske nettsteder før du besøker dem.

• Trådløs nettverkssikkerhet :

Bruker avanserte søk for å identifisere kompromitterte nettverk og nettverk som er under angrep, så du kan koble til sikre nettverk.

• Varsler om mistenkelige profiler og moduler :

Oppdager og advarer deg om mistenkelige profiler og moduler som gjør at angripere kan spore og stjele dataene dine for å utføre skadelige handlinger på enheten din.

• Kodesporingsvarsel :

Varsler deg hvis du ikke har angitt en kode for enheten din for å forhindre uautorisert tilgang til personopplysningene dine.