Funksjoner tilgjengelig som en del av Norton Mobile Security

Fordeler for deg:

• Beskyttelse mot digitale trusler som risikable apper

• Kontrollerer å sikre ditt personvern på Internett

• Ett abonnement for flere enheter

Viktige funksjoner for Android-telefoner eller -tabeller

Hvis du vil installere Norton Mobile Security på Android-enheten, må du ha Android 6.x eller nyere.

• System Advisor

Varsler deg om trusler for operativsystemet og sikkerhetssertifikater som gir angripere tilgang til enheten din og dataene på den.

• Wi-Fi-sikkerhet

Gjennomsøker og identifiserer utsatte nettverk og nettverk som er under angrep, slik at du kan koble til sikre nettverk.

• Beskyttelse mot skadeprogrammer :

Forhindrer at apper som har skadeprogrammer og virus, blir installert på enheten din ved å varsle deg før du laster dem ned fra Google Play

• App Advisor for påtrengende reklameprogrammer

Varsler deg hvis apper inneholder påtrengende reklameprogrammer, før du laster dem ned fra Google Play

• Internett-beskyttelse - beskyttelse mot nettfisking :

Beskytter mot nettsvindel ved å blokkere bedragerske nettsteder

• Beskyttelse mot skadeprogram :

Skanner og fjerner apper med virus, spionprogrammer og andre trusler

• Beskyttelse mot løsepengevirus :

Beskytter mot løsepengevirusangrep.

• Personvernsrådgiver

Skanner automatisk apper og viser deg personvernrisikoer før du laster dem ned fra Google Play

• Personvernrapport med interaktivt kart

Viser hvor i verden personlig informasjon kan deles

• Safe Search

Beskytter enheten din og de personlige dataene dine mot skadelige nettsteder som installerer løsepengevirus, trojanske hester og andre trusler

Internett-beskyttelsesfunksjonen krever stabil Internett-tilkobling for å fungere effektivt.

Viktige funksjoner for iPhone eller iPads

Hvis du vil installere Norton Mobile Security på iOS-enheten, må du ha iPhone- eller iPad-enheter som kjører den gjeldende og de to tidligere versjonene av Apple iOS.

• Operativsystemvarsler :

Varsler deg når enhetens operativsystem er utdatert.

• Internett-beskyttelse :

Oppdager og advarer deg mot bedragerske nettsteder før du besøker dem.

• Trådløs nettverkssikkerhet :

Bruker avanserte søk for å identifisere kompromitterte nettverk og nettverk som er under angrep, så du kan koble til sikre nettverk.

• Kodesporingsvarsel :

Varsler deg hvis du ikke har angitt en kode for enheten din for å forhindre uautorisert tilgang til personopplysningene dine.

• Identitet :

Identitet er en funksjon som søker etter personopplysningene dine på det mørke nettet og varsler deg hvis den finner slike personopplysninger

Denne funksjonen er bare tilgjengelig for brukere som abonnerer på Norton 360-planer som inkluderer Dark Web Monitoring Powered by LifeLock1, eller Norton 360-abonnementer som inkluderer LifeLock2 Beskyttelse mot identitetstyveri. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.

1Som standard overvåker Dark Web Monitoring i Norton 360-planer e-postadressen din og starter umiddelbart. Logg på kontoen for å legge inn mer informasjon til overvåkingsformål.

2LifeLock overvåker ikke alle transaksjoner for alle foretak.

• VPN :

Beskytter enheten mot angrep fra nettkriminelle i kompromitterte nettverk og gjør det enklere å surfe mer anonymt.

Denne funksjonen er kun tilgjengelig for brukere som abonnerer på Norton 360-planer som inkluderer Norton Secure VPN. Denne funksjonen er ikke tilgjengelig i alle land.