Løse problemer med åpning av Norton Enhetssikkerhet for Windows

Start datamaskinen på nytt for å løse problemet.

Hvis du får dette problemet med Norton Secure VPN i Windows, ser du Løse problemer med å åpne Norton Secure VPN.

TRINN 1

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.

2. Start datamaskinen på nytt.

Dersom problemet ikke er løst, gå til trinn 2.

TRINN 2

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har installert Norton Family, må du avinstallere det før du kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

2. Trykk på Ctrl + J -tasten for å åpne vinduet Nedlastinger i nettleseren.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Hvis du har fått Norton-produktet fra tjenesteleverandøren, kan du se knappen Fjern i stedet.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Etter omstart av datamaskinen følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.