Løse problemer med treg datamaskin

Over tid bygger regelmessig bruk av datamaskinen opp unødvendige filer og fragmenterer harddisken. Dårlige datavaner bidrar alltid til trege datamaskiner.

Norton kan gi datamaskinens hastighet en boost med verktøy for ytelsesstyring og optimalisering.

Lurer du på hvorfor PC-en din er treg? Med Norton Computer Tune Up-tjeneste hjelper ekspertene våre deg med å optimalisere PC-innstillingene dine for å forbedre oppstartshastighet og gjenopprette ytelse til den eldre datamaskinen din. (bare tilgjengelig for amerikanske kunder)

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v59066932
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2020