Slå Norton Safe Web av og på

Norton Safe Web beskytter deg når du surfer, søker eller handler på nettet ved hjelp av nettleserne Google Chrome, Mozilla Firefox, Microsoft Edge og Apple Safari. Funksjonen analyserer sikkerhetsnivåene for nettstedene du besøker, og angir om de er fri for trusler.

Hvis du ser meldingen Nettleseren er risikoutsatt i hovedvinduet i Norton-produktet, er det mulig at Norton Safe Web-utvidelsen ikke er installert eller at den er deaktivert i standardleseren. Du kan løse dette problemet ved å klikke på Løs nå i hovedvinduet i Norton-produktet. Du omdirigeres til butikken for standard leserutvidelser. Følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton Safe Web-utvidelsen.

Hvis søylen for Internett-sikkerhet er nedtonet i hovedvinduet i Norton-produktet, kan du legge til og aktivere Norton-leserutvidelsene i nettleserne. Hvis du vil vite mer, kan du lese Løse problemer med at søylen for Internett-sikkerhet er nedtonet i hovedvinduet i Norton-produktet.

Hvis du vil slå av utvidelsen for Norton Safe Web, velger du ett av følgende (avhengig av nettleseren):

Jeg bruker Google Chrome

Slå av og på Norton Safe Web fra siden Utvidelser

1. Start Google Chrome.

2. Klikk på Tilpass og kontroller Google Chrome øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Innstillinger.
  3. Klikk på Utvidelser i venstre panel.

4. På siden Utvidelser, ved siden av Norton Safe Web, flytter du på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere utvidelsen.

Jeg bruker Microsoft Edge

Slå av eller på Norton Safe Web fra siden Utvidelser i Microsoft Edge

1. Start Microsoft Edge.

2. Klikk på Innstillinger og mer øverst til høyre på skjermen.Deretter klikker du på Utvidelser.
  3. På siden Installerte utvidelser, under Norton Safe Web, flytter du på glidebryteren for å aktivere eller deaktivere utvidelsen.

Jeg bruker Mozilla Firefox

Slå av og på Norton Safe Web fra Tillegg-siden i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klikk på Åpne øverst til høyre på skjermen., og deretter på Tilleggsprogrammer.
  3. På fanen Utvidelser sjekker du om Norton Safe Web er oppført under Aktivert.

Under Norton Safe Web klikker du på og deretter på Deaktiver.

Slå på Norton Safe Web fra siden Tillegg i Mozilla Firefox

1. Start Mozilla Firefox.

2. Klikk på Åpne øverst til høyre på skjermen., og deretter på Tilleggsprogrammer.
  3. På fanen Utvidelser sjekker du om Norton Safe Web er oppført under Aktivert.

Under Norton Safe Web klikker du på og deretter på Aktiver.

Jeg har Safari

Slå av eller på Norton Safe Web fra utvidelsessiden i Safari

1. Start Safari.

2. Gå til Safari -menyen og klikk på Safari. Deretter klikker du på Innstillinger.

3. Klikk på Utvidelser.

4. Hvis Norton Safe Search er aktivert, fjerner du avmerkingen i boksen Enabled i venstre panel.

Hvis Norton Safe Search er deaktivert, merker du av for alternativet Aktivert.