Finn ut mer om App Advisor i Norton 360 for Android

App Advisor beskytter enheten din ved å varsle om appene som kan lekke personopplysninger. Skybaserte Omdømmesøk varsler deg om de installerte appene, hjelper deg med å fjerne skadeprogramapper og kan også fortelle deg hvor mye personopplysninger appene dine samler inn.

App Advisor analyserer appene du har installert fra Google Play basert på ulike sikkerhets- og personvernkriterier. Deretter gir den en oversikt over potensielle risikoer forbundet med de appene. Vi anbefaler at du leser appinformasjonen før du vurderer om du skal stole på eller avinstallere appen fra enheten.

Disse appene anses som et personvernproblem, avhengig av følgende atferd:

• Apper som samler inn data – samler inn personopplysninger som informasjon om personlig konto, kontaktopplysninger, innstillinger, opplysninger om installert app, plassering og bruker mange sensitive tillatelser.

• Potensielt risikable apper – lister opp appene som kan mangle personvernerklæring og kan kreve sensitive eller uventede tillatelser.

• Skadeprogramapper – lister opp appene som kan kompromitere personvernet eller sikkerheten din og er utviklet for å skade enheten.

Når du installerer Norton 360-appen, gjennomsøker App Advisor automatisk alle installerte apper på enheten under den opprinnelige konfigurasjonen, og advarer deg om eventuell risiko. Basert på anbefalingen kan du deretter klarere eller avinstallere appen. Hvis du tror at Norton feilaktig har avdekket en app som risikabel eller mistenkelig, kan du melde fra til oss. Du finner mer informasjon under Respondere på App Advisors oppdagelser i Norton 360 for Android.

Du kan ikke stole på eller rapportere apper som er oppført under kategorien Skadeprogramapper.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20230714121025571
Operativsystem: Android
Sist endret: 26/02/2024