Den gjentatte Norton-meldingen Full disktilgang vises når du åpner Norton på macOS 13 eller nyere

Norton-produktet ber deg gjentatte ganger om å tillate og aktivere full disktilgang, selv etter at du har aktivert det på Mac-en. Det er et operativsystemproblem som oppstår når du åpner det eksisterende Norton-produktet etter å ha oppgradert operativsystemet til macOS 13 (Ventura) eller nyere.

Avhengig av versjonen på operativsystemet, velger du ett av følgende:

macOS 14 Sonoma

Hvis du har oppgradert operativsystemet til macOS 14 Sonoma, må du sørge for å oppdatere operativsystemet til den nyeste versjonen (macOS Sonoma 14.2). Du finner detaljerte instruksjoner om hvordan du oppdaterer macOS til den nyeste versjonen i Apple Support-artikkelen.

Når du har oppdatert operativsystemet til macOS Sonoma 14.2, følger du trinnene nedenfor for å unngå å motta gjentatte meldinger om full disktilgang fra Norton.

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I meldingen Full disktilgang klikker du på Åpne Innstillinger.

3. I vinduet Full disktilgang, ved siden av Norton Systemutvidelse, flytter du glidebryteren for å aktivere den.

Mac FullDisk prompt
  4. Skriv inn administratorpassordet til Mac-kontoen eller bruk Touch ID, og klikk på Endre innstillinger.

5. Gå tilbake til vinduet for Norton-produktet, og klikk på Fullfør.

macOS 13 Ventura

Hvis du har oppgradert operativsystemet til macOS 13 Ventura, fjerner og aktiverer du Norton Systemutvidelse igjen for å slippe å få gjentatte Norton Full disktilgang-meldinger.

Hvis Norton-produktet allerede er åpnet på Mac-en, må du lukke det før du følger fremgangsmåten nedenfor.
  1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

2. I meldingen Full disktilgang klikker du på Åpne Innstillinger.

3. I vinduet Full disktilgang velger du Norton Systemutvidelse fra listen og klikker på minustegnetMac DFA remove nederst på skjermen.

Mac FAD prompt
  4. Skriv inn administratorpassordet til Mac-kontoen eller bruk Touch ID, og klikk på Endre innstillinger.

Norton Systemutvidelse vil bli lagt til på listen igjen med glidebryteren slått av i vinduet Full disktilgang. Fortsett videre med trinnene nedenfor, selv om Norton Systemutvidelse mangler i listen.
  5. Lukk vinduet Systeminnstillinger.

6. Lukk og åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

7. Klikk på Åpne Innstillinger i meldingen Full disktilgang.

8. I vinduet Full disktilgang, ved siden av Norton Systemutvidelse, flytter du glidebryteren for å aktivere den.

9. Skriv inn administratorpassordet til Mac-kontoen eller bruk Touch ID, og klikk på Endre innstillinger.

10. Gå tilbake til vinduet for Norton-produktet, og klikk på Fullfør.

Ansvarsfraskrivelse: Vi skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle data, meninger, råd eller uttalelser på tredjepartsnettsteder. Vi tilbyr bare disse koblingene som en bekvemmelighet. Selv om koblingene er inkludert, betyr det ikke at vi støtter, anbefaler eller har noe som helst ansvar for innholdet på disse nettstedene.

Video: Slik løser du den gjentatte Norton-meldingen Full disktilgang

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20221020120926278
Operativsystem: Mac
Sist endret: 17/12/2023