Løse problemer med gjentatte Universal Control-varsler fra Norton-produktet på Mac

Universal Control er en funksjon fra Apple, som kun er tilgjengelig for Mac- og iPad-enheter. Med Universal Control kan du enkelt styre opptil to andre Mac- eller iPad-enheter i nærheten med en enkelt mus, et tastatur og en styreflate. Se Apples støtteartikkel hvis du vil vite mer om funksjonen Universal Control.

Når andre Apple-enheter i nærheten prøver å koble til Mac-en, varsler Norton-produktet deg automatisk og ber deg om å iverksette tiltak. Du ser bare dette varselet på macOS Monterey 12.4 eller nyere og iPadOS 15.4 eller nyere. Følg instruksjonene under for å slutte å motta gjentatte Norton-varsler når disse Apple-enhetene kobler til Mac-en din igjen.

1. I varselvinduet klikker du på rullegardinmenyen og velger Bruk alltid denne handlingen for Universal Control.

Connection Blocking alertAllow or Block

Hvis du ikke er sikker på kilden til tilkoblingsforespørselen, klikker du på Detaljer for å vise tilkoblingsdetaljene.

2. Etter at du har bekreftet tilkoblingsdetaljene, kan du velge om du vil tillate eller blokkere tilkoblingsforespørselen ved å klikke på Tillat eller Blokker.

Ansvarsfraskrivelse: Vi skal ikke holdes ansvarlig for eventuelle data, meninger, råd eller uttalelser på tredjepartsnettsteder. Vi tilbyr bare disse koblingene som en bekvemmelighet. Selv om koblingene er inkludert, betyr det ikke at vi støtter, anbefaler eller har noe som helst ansvar for innholdet på disse nettstedene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v20220623193129329
Operativsystem: Mac
Sist endret: 15/12/2023