Melding: «Oppdateringen mislyktes: Prøv igjen, eller klikk på Detaljer for mer informasjon.» på Norton for Mac

Du løser problemet ved å lukke alle programmer, starte datamaskinen på nytt og deretter oppdatere Norton.

Hvis problemet fortsetter, må du avinstallere og installere Norton på nytt.

TRINN 1

Laste ned Norton Enhetssikkerhet

Du må lukke Norton-programmet før du følger fremgangsmåten under.

1. På Mac klikker du på Finder -ikonet i docken og deretter på Programmer i det venstre panelet i delen Favoritter.

2. Finn ikonet til Norton-programmet og dra det til Papirkurv.

3. Klikk på Fortsett så Norton kan fjerne systemutvidelsen.

4. Skriv inn passordet for administratorkontoen når du blir bedt om det. Deretter klikker du på OK.

5. Klikk på Avinstaller i vinduet som åpnes.

6. Skriv inn passordet for administratorkontoen når du blir bedt om det. Deretter klikker du på Installasjonshjelp.

7. Klikk på Start på nytt nå.

TRINN 2

Laste ned og kjøre RemoveSymantecMacFiles som administrator

RemoveNortonMacFiles fjerner alle mapper som er opprettet av Norton-installasjonsprogrammene, inkludert alle filene i disse mappene, samt alle du har opprettet.

1. Last ned filen RemoveNortonMacFiles.zip.

2. Klikk på Finder -ikonet i docken.

3. I vinduet Finder klikker du på Nedlastinger i venstre panel under Favoritter.

4. Gjør ett av følgende:

• Hvis du lastet ned filen med Safari, åpner du mappen RemoveNortonMacFiles.

• Hvis du lastet ned filen med Mozilla Firefox eller Google Chrome, dobbeltklikker du på filen RemoveNortonMacFiles.zip for å utvide den. Deretter åpner du mappen RemoveNortonMacFiles.

5. I mappen RemoveNortonMacFiles kontroll-klikker du på filen RemoveNortonMacFiles.command. Deretter klikker du på Åpne med > Terminal (standard).

Du må være logget på Mac-maskinen med en passordbeskyttet administratorkonto for å kunne kjøre dette verktøyet.

6. I vinduet Terminal skriver du inn administratorpassordet og trykker på tilbake.

Ingen tegn vil vises når du skriver inn passordet.

7. Hvis du vil fjerne alle Norton-filer og -mapper, skriver du inn 1.

Hvis du vil avslutte RemoveNortonMacFiles uten å fjerne filer, skriver du inn 2.

8. Trykk på Enter.

Verktøyet RemoveNortonMacFiles fjerner alle Norton-filene.

9. Når verktøyet RemoveSymantecMacFiles er ferdig med å fjerne Norton-filene, skriver du y i Terminal -vinduet og trykker på Enter for å starte Mac-en på nytt.

Pass på at du lagrer arbeidet ditt i andre åpne programmer før du trykker på Enter.

TRINN 3

Laste ned Norton Enhetssikkerhet

Hvis du vil installere Norton produktversjon 8.x eller nyere, må du ha Mac OS X 10.10.x eller nyere.

1. Logg på kontoen.

2. Angi e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og klikk deretter på Logg på.

Hvis du ikke husker passordet for Norton-kontoen, klikker du på Glemt brukernavnet eller passordet? og følger instruksjonene på skjermen for å gjenopprette passordet ditt.

3. Klikk på Last ned på Min Norton-portalen.

4. På siden Kom i gang klikker du på Godta og last ned.

5. Velg et av følgende alternativer avhengig av operativsystemet:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v135649635
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 17/11/2020