Utvid Norton-beskyttelsen fra en enhet med Windows 10 i S-modus til en annen enhet

Hvis abonnementet kommer med lisenser for flere installasjoner, kan du utvide Norton-beskyttelsen fra enheten med Windows 10 i S-modus til andre enheter. Du kan sende invitasjoner om å installere Norton-produktet på andre enheter, avhengig av hvor mange installasjoner som er tilgjengelig.

Hvis du bruker en prøveversjon, kan du ikke utvide beskyttelsen til andre enheter.

Du kan sende nedlastingskoblingen gjennom en e-post, tekstmelding, eller kopiere nedlastingskoblingen for å dele det på et senere tidspunkt.

Send en e-postinvitasjon for å installere Norton Security

1. Start Norton Security på enheten med Windows 10 i S-modus.

2. Klikk på Beskytt en annen enhet i Min Norton -vinduet.

3. Angi e-postadressen du har tilgang til på den andre enheten.

Angi en gyldig e-postadresse.

4. Klikk på alternativet .

Norton sender en nedlastingslenke til e-postadressen du oppga.

Nedlastingskoblingen er kun gyldig i 14 dager. Hvis nedlastingskoblingen utløper, må du sende den på nytt.

5. Åpne e-postmeldingen på den nye enheten og følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere Norton-tjenesten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v132991104
Operativsystem: Windows
Sist endret: 06/05/2020