Vanlige spørsmål: Norton Security Ultra

Hva er Norton Security Ultra?

Norton Security Ultra er et Norton Security-produkt som inkluderer prisbelønt sikkerhetsendepunktbeskyttelse, 25 GB sikkerhetskopi, passordbehandling og familiefunksjoner.

Hvor mange enheter dekkes av Norton Security-abonnementet?

Norton Security Ultra kan benyttes på et uendelig antall* enheter og kan installeres på flere operativsystemer. Du kan Logge på Norton-kontoen og sjekke antall tilgjengelige lisensierte enheter for Norton-produktet.

* Kun for personlig eller husholdningsbruk.

Hvis du har benyttet alle tilgjengelige lisensierte enheter og trenger hjelp til å installere, Kontakt Norton.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v131745062_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 11/02/2019