Vær trygg når du slår av S-modus i Windows

Når du slår av S-modusen, kan du velge å maksimere beskyttelsen ved å velge et egnet Norton-abonnement.

Norton Security Protection og Norton Security On-the-Go er eksklusive Windows Store-apper for UWP (universell Windows-plattform). Når du bytter til standard Windows 11/10 Home- eller Pro-utgave, blir du automatisk bedt om å installere det mer omfattende Norton-sikkerhetsproduktet for Windows 11/10 av et varsel fra appen Norton Enhetssikkerhet. Norton kombinerer sikkerhet og rask ytelse med en brukervennlig design for å beskytte enhetene dine mot dagens avanserte trusler. Produktet hjelper deg med å beskytte enheten din og dataene på den og holder datamaskinen i tipp-topp stand.

Norton Security On-the-Go er for øyeblikket bare tilgjengelig i USA. Appen blir tilgjengelig i andre områder på et senere tidspunkt.

Hvis du vil maksimere beskyttelsen, klikker du på Installer i vinduet Min Norton.

Norton kjører en stille installasjon av det nyeste Norton-sikkerhetsproduktet i bakgrunnen.

Du kan ikke gå inn og ut av S-modus. Du kan ikke gå tilbake til Windows 11/10 i S-modus.

S-modus støttes bare på Home-utgaven av Windows 11.

Vi anbefaler at du velger Installer for å dra nytte av den maksimale beskyttelsen. Hvis du vil sikre at Windows 11/10-datamaskinen er beskyttet mot skadelige trusler og virus, er det best å installere den nyeste versjonen av Norton-produktet.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v130455518