Administrer enhetssikkerhet på en enhet som kjører Windows i S-modus eller Windows for ARM-baserte systemer

Norton Enhetssikkerhet er alltid aktivert for å beskytte enheten. Hold enheten sikker og beskytt surfingen din ved å være oppmerksom på sikkerhetsvarsler. Norton viser deg et varsel når det oppdages sikkerhetsproblemer.

Avhengig av sikkerhetsstatusen til enheten prøver Norton å slå på funksjonen hvis den er deaktivert, eller å kjøre et søk. Du kan også gjennomsøke tilkoblingen manuelt for å sjekke at den er sikker. Hvis du vil ha mer informasjon, ser du Gjennomsøke det trådløse nettverket med Norton UWP-appen i Windows

Du kan når som helst dele produkttilbakemeldinger ved hjelp av -ikonet i vinduet Min Norton.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128628944
Operativsystem: Windows 10 in S Mode