Lær mer om Norton Safe Web

Norton beskytter surfingen bedre enn noensinne med Norton Safe Web.

Installer Norton Safe Web i noen enkle trinn, og du vil umiddelbart få den nyeste kraftige Norton-beskyttelsen for Google Chrome. Du vil også bli registrert for å få oppdateringer til innovative nettleserbeskyttelsesfunksjoner i fremtiden.

Norton Safe Search og Safe Web beskytter deg mot identitetstyveri og nettbasert svindel ved å advare deg mot farlige sider når du søker, handler eller surfer på Internett. Den tilbyr sikkerhetsvurderinger for nettsteder, beskyttelse mot nettfisking og sikkerhetsmerknader i søkeresultatene.

Klikk på Oppdater og følg instruksjonene på skjermen for å installere Norton Safe Web-utvidelsen fra Chrome Web Store.

Ny Norton Safe Web-utvidelse

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v128445629_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/03/2019