Konfigurere Gjenoppretting etter ransomware i Norton Mobile Security

Ransomware er et skadeprogram som låser viktige filer eller enheten så du ikke får tilgang til dem, og ber deg om løsepenger for å unngå at dataene dine misbrukes eller slettes. Dataene dine krypteres, og du får kun tilgang til dem hvis du betaler løsepenger. Selv om du betaler løsepengene, er det ingen garanti for at du vil få tilgang til dataene igjen.

Funksjonen Gjenoppretting etter ransomware i Norton Mobile Security gjennomsøker enheten og lar deg fjerne eventuelle ransomware-angrep.

Funksjonen Gjenoppretting etter ransomware er bare tilgjengelig for Android-enheter. For Android 7.x eller nyere er Gjenoppretting etter ransomware aktivert som standard.

Slå på Gjenoppretting etter ransomware

1. Start programmet Norton Mobile Security fra startskjermen.

2. Trykk på menyikonet øverst til venstre på skjermen og deretter på Appinnstillinger.

3. Bla nedover i innstillingene til du kommer til delen Søk. Deretter trykker du på OPPSETT ved siden av Gjenoppretting etter ransomware.

4. Trykk på Neste for å åpne innstillingene for Enhetsadministrator.

5. Trykk på AKTIVER for å aktivere Enhetsadministrator for Norton Mobile Security.

6. Hvis du blir bedt om det, flytter du glidebryteren ved siden av Tillat tegning over andre apper til for å aktivere Gjenoppretting etter ransomware på enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v126289637_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 19/09/2018