Melding: "... Du har ikke fullført konfigurasjonen, så datamaskinen er ikke beskyttet..." på Mac

Når du installerer den siste versjonen av Norton på macOS High Sierra (10.13.x) eller nyere, må du konfigurere innstillingene for Sikkerhet og personvern for å tillate utvidelser av typen Norton Kernel Extensions (KEXTs) under konfigurasjonen. Hvis du ikke har fullført disse trinnene, ser du denne feilmeldingen og en melding som ber deg om å fullføre konfigurasjonen og avslutte prosedyren.

Løs dette problemet ved å gjøre følgende:

Fullfør konfigurasjonen av Norton

1. Start Norton.

2. Klikk på Åpne nå under «Du er risikoutsatt» i hovedvinduet i Norton.

3. I innstillingsvinduet Sikkerhet og personvern klikker du på Tillat ved siden av meldingen om at Norton-programvaren er blokkert.

Hvis alternativet Tillat er nedtonet, klikker du på låsikonet nederst til venstre i vinduet og skriver inn administratorpassordet for å autentisere.

4. Klikk på OK for å oppdatere innstillingene.

5. Bytt til Norton-vinduet og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre konfigurasjonen.

6. Hvis du blir bedt om å starte datamaskinen på nytt, klikker du på Start på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v123818075
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 13/05/2020