Melding: «… Du har ikke fullført konfigurasjonen, så datamaskinen er ikke beskyttet …» på Mac

Når du installerer den nyeste versjonen av Norton, må du konfigurere sikkerhets- og personverninnstillingene for å tillate systemutvidelse for Norton. Hvis du ikke har fullført disse trinnene, ser du denne feilmeldingen og en melding som ber deg om å fullføre konfigurasjonen og avslutte prosedyren.

Du løser dette problemet ved å velge ett av følgende alternativer avhengig av operativsystemet:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v123818075
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 29/09/2020