Oppgrader til den nyeste Norton-versjonen for å beskytte Mac-en bedre

Oppgradering lar deg laste ned og installere en helt ny versjon av Norton enhetssikkerhet og sikrer at du har de nyeste sikkerhetsfunksjonene på Mac-en. Du må være på nettet for å oppgradere.

Oppgradering til den nyeste Norton-versjonen er annerledes enn å oppdatere trusseldefinisjoner gjennom LiveUpdate. Du kan bare oppgradere hvis en ny versjon av Norton enhetssikkerhet er tilgjengelig. Du kan imidlertid kjøre LiveUpdate når som helst for å få de nyeste trusseldefinisjonene og mindre programforbedringer.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v122838904
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 19/09/2019