Melding: «Risikoutsatt: Dine definisjoner for Beskyttelse mot sårbarhet er ikke oppdaterte. Mac-en din kan være risikoutsatt.»

Du løser dette problemet ved å klikke på Løs nå i hovedvinduet til Norton-produktet og vente til reparasjonen fullføres.

Hvis problemet fortsetter, gjør du følgende:

TRINN 1

Start Mac-en på nytt

1. Lagre arbeidet ditt og avslutt alle programmer.

2. Start Mac-en på nytt

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet til Norton, klikker du på LiveUpdate.

3. Når LiveUpdate er fullført, avslutter du alle programmene og starter Mac-en på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v121250040
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/11/2019