Melding: «Ingen Internett-tilkobling» vises på Norton Secure VPN for Mac

Du løser dette problemet ved å avslutte og starte Norton Secure VPN på nytt. Hvis problemet vedvarer, må du se etter nettverksproblemer.

TRINN 1

Starte Norton Secure VPN på nytt

1. Start Norton Secure VPN.

2. Klikk på brukerikonet øverst til høyre på skjermen, og klikk deretter på Logg av.

3. Klikk på innstillingsikonet og deretter på Avslutt Norton Secure VPN.

4. Start enheten på nytt.

Etter at du har startet enheten på nytt, start Norton Secure VPN og logg deg på med Norton-kontoen. Gå til trinn 2 dersom problemet vedvarer.

TRINN 2

Se etter nettverksproblemer

• Denne feilen kan forårsakes av midlertidige problemer med nettverkstilkoblingen. Hvis du kunne koble til Secure VPN før på det samme nettverket, kan du vente litt og prøve å koble til Secure VPN igjen.

Noen nettverk tillater ikke VPN-tilkoblinger og begrenser VPN-tilgang ved hjelp av nettverks- eller brannmurinnstillinger. Hvis denne feilen vises den første gangen du kobler til Secure VPN, kan det skyldes nettverks- eller brannmurinnstillingene.

Hvis du ser denne feilmeldingen gjentatte ganger, kobler du til et annet nettverk eller til den mobile datatilkoblingen på enheten.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v120292210
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 03/03/2020