Vanlige spørsmål: Norton og macOS Big Sur (11.x)

Den nye macOS Big Sur (11.x) er tilgjengelig fra 12. november 2020. Alle Mac-brukere med kompatibel maskinvare kan oppgradere fra macOS til Big Sur (11.x) helt kostnadsfritt.

Kjør LiveUpdate for å installere alle de tilgjengelige oppdateringene for Norton-produktet før du oppgraderer til macOS Big Sur.

Følgende Vanlige spørsmål svarer på spørsmål om bruk av Norton-produkter på macOS Big Sur.