Avinstallere Norton Secure VPN

Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du et av følgende for å avinstallere Norton Secure VPN:

Jeg har en Windows PC

1. Klikk på ikonet for Norton Secure VPN i systemstatusfeltet.

2. I vinduet for Norton Secure VPN som åpnes, klikker du på innstillingsikonet. Deretter klikker du på Avslutt Norton Secure VPN.
  3. Bruk tastekombinasjonen Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.

4. Skriv inn følgende tekst og trykk på Enter.

appwiz.cpl
  5. Fra listen over installerte programmer velger du Norton Secure VPN og klikker på Fjern eller Avinstaller.

6. Følg instruksjonene på skjermen for å avinstallere Norton Secure VPN.

Jeg har en Mac

1. Klikk på ikonet for Norton Secure VPN på menylinjen.

2. I vinduet for Norton Secure VPN som åpnes, klikker du på innstillingsikonet. Deretter klikker du på Avslutt Norton Secure VPN.
  3. Klikk på skrivebordet eller Finder-ikonet i docken for å åpne Finder.

4. Klikk på Programmer i venstre panel.

5. Velg ikonet for Norton Secure VPN fra listen over apper. Deretter drar og slipper du ikonet i papirkurven.

Jeg har en iPhone eller iPad

1. Trykk og hold inne ikonet for Norton Secure VPN på startskjermen til det begynner å riste.

2. Trykk på X øverst til høyre på appikonet.

3. Trykk på Slett for å bekrefte.

Jeg har en Android-enhet

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

2. Gå til Innstillinger -menyen og trykk på Mer. Deretter trykker du på Programbehandling.

For Nexus-enheter går du til Innstillinger -menyen og trykker på Apper.

3. Trykk på Norton Secure VPN på listen over apper.

4. Trykk på Avinstaller.

5. Tapp OK for å bekrefte.

6. Når avinstalleringen er ferdig trykker du på OK.

Hvis du vil installere Norton Secure VPN på nytt, leser du Laste ned og installere Norton Secure VPN.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118353872
Operativsystem: android, ios, mac, windows