Avslutte Norton-abonnementet i Apple App Store, Google Play Store eller Microsoft Store

Avhengig av hvilket Norton-abonnement du har kjøpt, gjør du ett av følgende:

Slå av automatisk fornyelse av Norton for å kansellere Norton-abonnementet

Du må slå av Nortons tjeneste for automatisk fornying for å kansellere abonnementet på Norton Secure VPN, Norton Mobile Security eller Norton Security.

1. Logg på Norton hvis du vil deaktivere Nortons tjeneste for automatisk fornying.

2. På siden Mitt abonnement, ved siden av Norton-produktet du vil deaktivere Automatisk fornying for, flytter du glidebryteren til AV.

Hvis innstillingen for Automatisk fornying for et produkt er satt til «av», og du mener at det burde være satt til «på», kan det hende at du har en annen Norton-konto med en annen e-postadresse for det produktet.

3. På siden Automatisk fornying velger du en årsak fra rullegardinmenyen og klikker på Fortsett.

4. Klikk på Slå av.

Norton-abonnementet minner deg på at du må fornye abonnementet manuelt neste gang det utløper. Du vil ikke lenger motta andre fordeler tilknyttet Nortons tjeneste for automatisk fornying når du slår av tjenesten.

Hvis du allerede er belastet og ønsker å be om refusjon, leser du artikkelen Be om refusjon.

Avslutte Norton-abonnementet

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v118353120
Operativsystem: Android, iOS
Sist endret: 09/07/2020