Melding: «OBS: Oppdater nå!» eller «Kostnadsfri oppdatering til Mojave-støtte» eller «Oppdater for å holde deg beskyttet»

Hvis Norton for Mac-abonnementet ditt er kvalifisert for en gratis oppgradering, viser Norton et oppgraderingsvarsel som kan variere avhengig av Norton-versjonen.

Velg ett av følgende for å oppgradere Norton:

Hvis du ikke kjenner Norton-versjonen du har installert på Mac-en, se kan du se Finn versjonen av Norton for Mac.

Du har den nyeste versjonen av Norton for Mac.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116854560
Operativsystem: Windows, Mac OS X
Sist endret: 10/07/2019