FAQ: Oppgradere Norton for Mac til versjon 8.x

Som en del av vår kontinuerlige innsats for å gi den mest avanserte og nyeste beskyttelsen til våre kunder, tilbyr vi en gratis oppdatering til Norton for Mac 8.x. Norton for Mac 8.x legger til null-dagsstøtte for den kommende MacOS 10.15.x Catalina. Hvis du fikk tak i Norton fra tjenesteleverandøren din, kan det hende at noe av den følgende informasjonen ikke gjelder.

Alle kundene på Mac OS 10.10.x eller senere med et aktivt Norton-abonnement kvalifiserer for en oppdatering til Norton for Mac 8.x og vil motta oppdateringsvarselet på menylinjen, eller nederst på skjermen.

Når du mottar Norton-oppdateringsvarselet, klikk på Oppdater nå, og følg instruksjonene på skjermen. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du lese: Melding: «OBS! Oppdater nå!» eller «Kostnadsfri oppdatering til Mojave-støtte» eller «Oppdater for å holde deg beskyttet».

Følgende «Vanlige spørsmål» gir svar på dine spørsmål angående oppgradering:

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116851473
Operativsystem: Windows
Sist endret: 12/08/2019