Meldingen «Det har oppstått en oppdateringsfeil» på Mac

Denne feilen kan skyldes et midlertidig problem med LiveUpdate-serverne. Dette problemet blir håndtert snarest. Vent 24 timer, og kjør så LiveUpdate igjen.

Hvis problemet vedvarer, må du laste ned og installere virusdefinisjonene manuelt, og så kjøre LiveUpdate i Norton-produktet.

TRINN 1

Oppdatere virusdefinisjonene

1. Last ned virusdefinisjonene for Norton-produktet manuelt.

Filen nis6avdefinitions.pkg lagres automatisk til Nedlastinger -mappen.

2. Dobbeltklikk på filen du lastet ned.

3. Følg instruksjonene på skjermen for å installere virusdefinisjonene.

TRINN 2

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. I hovedvinduet til Norton, klikker du på LiveUpdate.

3. Når LiveUpdate er fullført, avslutter du alle programmene og starter Mac-en på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v116465457_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 02/07/2019