Melding: «Uventet nettleserfeil» eller «Kan ikke koble til Norton-serveren»

Du kan løse dette problemet ved å sjekke om det er snakk om et tjenesteavbrudd eller nedetid. Hvis problemet vedvarer, starter du datamaskinen på nytt.

TRINN 1

Kontrollere statusen til Norton-tjenesten

Hvis du vil sjekke om problemet har tilknytning til et kjent tjenesteavbrudd eller nedetid, kan du gå til siden Status for Norton-tjenester. Hvis du har problemer med noen av Norton-produktene når tjenesten er nede eller du har andre problemer, venter du til tjenesten kjører igjen før du prøver på nytt.

Hvis du opplever et problem som ikke er relatert til tjenesteavbrudd eller nedetid, kan du se Hjelp med status for Norton-tjenester.

Gå til trinn 2 dersom problemet vedvarer.

TRINN 2

Start datamaskinen på nytt

1. Avslutt alle programmer.
  2. Start datamaskinen på nytt.
    Gå til trinn 3 hvis problemet vedvarer.
TRINN 3

Konfigurere standardnettleseren

Hvis du vil angi eller endre standard nettleser, velger du først operativsystem:

Windows 11

1. Fra skrivebordet i Windows går du til Start >Innstillinger > Apper.
  2. Klikk på Standardapper i høyre panel.
  3. Søk etter nettleseren du vil bruke.
  4. I ledeteksten «Gjør [nettleser] til standardnettleser» øverst i vinduet og klikk på Sett standard.
  5. Aktiver Norton-produktet.

Windows 10

1. Fra skrivebordet i Windows går du til Start >Innstillinger > Apper
  2. Klikk på Standardapper i venstre panel.
  3. Under Nettleser, velger du nettleseren du ønsker som standard.
  4. Aktiver Norton-produktet.

Windows 8/7/Vista/XP

1. Trykk på tastene Windows + R for å åpne dialogboksen Kjør.
  2. Skriv inn følgende tekst, og trykk Enter.
    kontroll
  3. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet vises, klikker du på Fortsett.
  4. I Kontrollpanel-vinduet, ved siden av Vis etter, velger du Kategorifra rullegardinlisten.
  5. I Kontrollpanel-vinduet, klikker du på Programmer.
  6. Under Standardprogrammer, klikker du på Velg dine standardprogrammer.
  7. I Velg dine standardprogrammer-vinduet, under Programmer, velger du en nettleser og klikker på Velg dette programmet som standard.
  8. Klikk på OK.

Hva gjør jeg hvis dette ikke løser problemet?

Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall-verktøyet

Hvis du har installert Norton Family, må du avinstallere det før du kjører verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Avinstallere Norton Family fra enheten

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.
    Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.
  2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.
  3. Dobbeltklikk på NRnR-ikonet.
  4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.
  5. Klikk på Fjern og installer på nytt.
  6. Du ser eventuelt Fjern-knappen hvis du fikk tak i Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.
  7. Klikk på Fortsett eller Fjern.
  8. Klikk på Start på nytt nå.
    Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113839121