Løse problemer med nettverks- eller Internett-tilgang for et program eller en tjeneste etter at du har installert Nortons enhetssikkerhetsprodukt for Mac

Du kan løse dette problemet ved å kjøre LiveUpdate for å gi Internett-tilgang til programmet som ikke har tilgang.

TRINN 1

Kjør LiveUpdate

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på LiveUpdate i hovedvinduet i Norton.

3. Kjør LiveUpdate til det ikke er flere oppdateringer tilgjengelig for Norton-produktet ditt.

4. Start Mac-en på nytt hvis du blir bedt om det.

Hvis problemet vedvarer, konfigurerer du innstillingene for programblokkering og tilkoblingsblokkering.

TRINN 2

Konfigurer brannmurinnstillingene

1. Åpne enhetssikkerhetsproduktet fra Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger i hovedvinduet i Norton

3. Klikk på Brannmur i venstre rute.

4. Ved siden av Programblokkering, klikker du på verktøysikonet .

Vinduet Programblokkering viser program- og tilkoblingsinnstillingene for hvert av programmene.

5. I vinduet Programblokkering, velger du programmet som ikke kan få tilgang til Internett, og under Innstilling, klikker du på Tillate.

Hvis programmet ikke er oppført, klikk på Legg til program, velg programmet og klikk på Velg. Klikk på Ferdig.

6. I vinduet Brannmur, ved siden av Tilkoblingsblokkering, klikker du på verktøyikonet .

Vinduet Programblokkering viser program- og tilkoblingsinnstillingene for hvert av programmene.

7. I vinduet Tilkoblingsblokkering, velger du programmet som du ikke kan få tilgang til Internett, og under Innstilling, klikker du på Tillate.

Hvis programmet ikke er oppført, klikk på Legg til applikasjon, velg programmet og klikk på Velg. Klikk på Ferdig.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v113683523