Norton Video-veiledninger

Velkommen til Norton Video tutorials. Disse opplæringsvideoene gjør deg kjent med Norton-produktene og viser deg hvordan du bruker dem mer effektivt.

Komme i gang | Norton Secure VPN

Lær hvordan du laster ned og installerer Norton-produkter du har kjøpt fra en nettbutikk eller en forhandler. Lær hvordan du installerer Norton-produktet på flere enheter eller overfører lisensen din fra eubrukt enhet.

Laste ned og installere Nortons enhetssikkerhetsprodukter som er kjøpt i Norton Online Store

Laste ned og installere Nortons enhetssikkerhetsprodukter som er kjøpt i detaljhandelen

Laste ned og installere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på en ekstra enhet

Laste ned og installere Nortons enhetssikkerhetsprodukt på Mac

Laste ned og installere Norton 360-appen på en Android-enhet

Laste ned og installere Norton 360-appen på en iOS-enhet

Overføre Norton-beskyttelsen til en ny enhet

Finne Norton-produktets produktnøkkel, serienummer og ordrenummer

Avinstallere et sikkerhetsprodukt som ikke er fra Norton

Lær hvordan du søker etter og fjerner sikkerhetstrusler. Lær hvordan du laster ned de nyeste oppdateringene og virusdefinisjonene for å holde datamaskinen beskyttet.

Søke etter trusler på datamaskinen

Sørge for at datamaskinen er beskyttet

Slik kjører du Norton-søk for å se etter virus, spionprogrammer og andre risikoer.

Blokkere Internett-tilkobling for et program

Norton LiveUpdate

Norton-rapport

Slå av Norton-beskyttelse midlertidig

Oppgradere Norton-produktet

Lær hvordan du fjerner trusler fra datamaskinen med Norton Power Eraser og Norton Bootable Recovery Tool.

Kjøre søk med Norton Power Eraser

Fjerne trusler med Norton Bootable Recovery Tool

Fjerne trusler med Norton Power Eraser i Windows 7 og nyere

Fjerne trusler med Norton Power Eraser i Windows Vista/XP

Kjøre avanserte søk med Norton Power Eraser

Norton – Virus Protection Promise.

Laste ned og bruke verktøyet Norton Remove and Reinstall

Lær mer om sikkerhetskopiering og hvordan du aktiverer funksjonen. Du kan bruke videoene i denne delen for å finne ut hvordan du oppretter et sikkerhetskopisett, gjenoppretter data og kjøper ekstra lagringsplass hvis du har brukt opp den tilordnede lagringsplassen på Internett.

Aktivere Sikkerhetskopiering i skyen

Konfigurere og kjøre Sikkerhetskopiering i skyen

Gjenopprette filer fra et sikkerhetskopisett

Frigjøre plass i sikker skylagring

Kjøpe mer lagringsplass

Lær hvordan du installerer leserutvidelser for Norton Password Manager og hvordan du oppretter og administrerer et hvelv. Du kan også lære hvordan du importerer og eksporterer hvelvdataene og hvordan du sletter hvelvet permanent.

Installere leserutvidelser for Norton i Chrome

Installere leserutvidelser for Norton i Firefox

Konfigurere et skyhvelv

Administrere hvelv med utvidelsen for Norton Password Manager

Administrere hvelvet i Norton Password Manager

Konfigurere og bruke Mobil opplåsing

Generere sterke passord for hvelvet ditt

Importere data fra nettleserne Chrome og Firefox

Importere data fra Norton Password Manager

Eksportere eller sikkerhetskopiere data fra Norton Password Manager

Slette hvelvet ditt permanent

Lær hvordan du oppdaterer kredittkortdetaljer og faktureringsinformasjon eller endrer passord for kontoen.

Oppdatere kredittkort- og betalingsinformasjon

Tilbakestille kontopassordet

Legge til sosiale mediekontoer for Overvåkning av sosiale medier

Dark Web Monitoring

Lær hvordan du konfigurerer Norton Family i Windows- og på Android- og iOS-enheter.

Konfigurere Foreldrestyring i Windows

Konfigurere Foreldrestyring i Android

Konfigurere Foreldrestyring i iOS

Lær hvordan du fjerner midlertidige filer og administrerer oppstartsprogrammer.

Fjerne midlertidige og uønskede filer

Behandle oppstartselementer

Administrere leserutvidelser

Norton-fellesskapet – et flunkende nytt utseende og forbedrede funksjoner

Løsningen gjorde det enklere å håndtere problemet.

Ja Nei

Hjelp oss med å forbedre denne løsningen.

Takk for at du hjelper oss med å forbedre denne tjenesten.

Hva vil du gjøre nå?

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v102698236
Operativsystem: Android;Windows;iOS
Sist endret: 06/09/2023